Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

Kanystr bar „Motorkář“: Jedinečný dárek pro milovníky motorek

Představujeme vám Kanystr bar „Motorkář“ z naší dílny z Pardubic, originální a stylový doplněk, který je ideální pro každého nadšence do motocyklů. Tento produkt kombinuje robustní design s praktickým využitím, což z něj činí perfektní dárek pro motorkáře.

Design

Tento minibar je vyroben z 20litrového vojenského kanystru, který je pečlivě přeměněn na mobilní bar. Kanystr je vyroben z odolného plechu o tloušťce 0,8 mm, který je chráněn proti korozi nástřikem zevnitř i zvenčí. Matně černý povrch dodává výrobku elegantní a současně drsný vzhled, který je charakteristický pro motorkářskou estetiku.

Vnitřní uspořádání

Vnitřek kanystru je vyložen kvalitním dřevem a obsahuje poličky pro uložení sklenic, lahví a dalších barových doplňků. Je zde dostatek prostoru pro tři lahve různých velikostí, skleničky na panáky a další příslušenství. 

Personalizace

Nabízíme možnost personalizace kanystru baru. Můžete si nechat gravírovat jméno nebo text na dvířka, což z tohoto výrobku činí ideální dárek na míru. Dalšími volitelnými doplňky jsou držák na zeď, zapalovač a další personalizované prvky, které mohou zvýšit hodnotu a atraktivitu produktu.

Praktické využití

Kanystr bar „Motorkář“ je nejen estetickým doplňkem, ale také praktickým pomocníkem při různých příležitostech. Můžete ho snadno přenášet, což z něj činí ideální doplněk pro motorkářské srazy, grilování nebo jiné venkovní akce. Montáž na zeď pak umožňuje využití baru jako stylového interiérového prvku ve vaší garáži, dílně nebo na terase.

Kanystr bar „Motorkář“ je skvělým příkladem toho, jak může být praktický dárek zároveň stylový a osobní. Díky kvalitní konstrukci, možnosti personalizace a praktickému využití je tento produkt ideálním dárkem pro každého motorkáře, který chce oslavit svou vášeň pro jízdu a svobodu na silnici.

Pro více informací a objednávku: https://www.barcanox.cz/kanystr-bar-cerny-se-zrcadlem-motorkar/

Košík