Ke každé objednávce kanystr baru nebo hasičák baru DÁREK ZDARMA

korkové podtácky s gravírováním

Korkové podtácky s gravírováním – Skvělý dárek pro každého člena rodiny

Hledáte originální a praktický dárek pro své blízké? Naše korkové podtácky s gravírováním jsou ideálním řešením! Každý podtácek je vyroben z vysoce kvalitního přírodního korku, který je ekologický a udržitelný materiál. Díky preciznímu laserovému gravírování jsou tyto podtácky nejen praktické, ale také esteticky krásné.

Korkový podtácek s gravírováním “Dědeček”

Tento podtácek je perfektní dárek pro vašeho dědečka. Gravírování “Dědeček” dodává osobní a srdečný dotek, díky čemuž je ideální pro narozeniny, svátky nebo jen tak pro radost. Podtácek chrání povrchy před skvrnami a poškrábáním, a zároveň je stylovým doplňkem do každé domácnosti.

Korkový podtácek s gravírováním “Tatínek”

Překvapte svého tatínka tímto elegantním podtáckem s gravírováním “Tatínek”. Je to praktický dárek, který tatínek ocení při každodenním používání, ať už při ranní kávě nebo večerním čaji. Podtácek je vyroben z kvalitního korku, který je šetrný k životnímu prostředí.

Korkový podtácek s gravírováním “Maminka”

Maminka si zaslouží jen to nejlepší! Korkový podtácek s gravírováním “Maminka” je skvělým způsobem, jak jí vyjádřit svou lásku a uznání. Tento podtácek je nejen praktický, ale také elegantní doplněk, který se hodí do každé kuchyně nebo obývacího pokoje.

Korkový podtácek s gravírováním “Pivečko”

Tento podtácek je ideální pro všechny milovníky piva. S gravírováním “Pivečko” a ikonou pivního sklenice je to perfektní doplněk pro domácí bar nebo dárek pro přátele. Podtácek chrání povrchy před skvrnami od nápojů a dodává styl každé párty.

Korkový podtácek s gravírováním “Bratříček”

Pro vašeho bratra je tento podtácek s gravírováním “Bratříček” ideálním dárkem. Je to praktický a osobní doplněk, který může používat každý den. Vysoce kvalitní korek zajišťuje dlouhou životnost a ochranu nábytku.

Výhody korkových podtácků s gravírováním

• Ekologický materiál: Přírodní korek je obnovitelný a šetrný k životnímu prostředí.
• Ochrana nábytku: Korek chrání povrchy před skvrnami, poškrábáním a teplem.
• Osobní dotek: Precizní laserové gravírování dodává podtáckům jedinečný a osobní vzhled.
• Vysoká kvalita: Naše podtácky jsou vyrobeny s důrazem na detail a trvanlivost.

Jak pečovat o korkové podtácky

• Otírejte vlhkým hadříkem a nechávejte volně uschnout.
• Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky nebo namáčení ve vodě, aby nedošlo k poškození korku a gravírování.

Korkové podtácky s gravírováním jsou skvělým dárkem pro každého člena rodiny a přátele. Udělejte radost svým blízkým praktickým a stylovým dárkem, který jim bude každý den připomínat vaši lásku a péči.

Košík